ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN

Çanakkale bir şehir değil, bir ruhtur. Binlerce yıldır Türk bu ruhla varolabilmiş, bu ruhla bedenlerin canlarını ve mallarını emin kılmıştır. Bu ruh 21. yüzyılda atalarından torunlarına aksetmiş olarak kendi milli varlığını tehdit eden her türlü saldırıya karşı hazır beklemektedir. 18 Mart Türk’ün mücadeleden kanı ve canı pahasına vazgeçmeyeceğini dünyaya haykırdığı gün olarak tarihin altın sayfalarına kalın harflerle nakşedilmiş, yeniden ders almak isteyenlere ibret niteliğinde durmaktadır.
Bu milletin varlığı için gözünü kırpmadan şehit olanlara ve gazi olup ahirete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun.

ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ ’NİN 105. YILI KUTLU OLSUN…
EMRE TÜFEKÇİ
TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ VAKFI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI

Kategoriler:Haberler